Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختصاصی طرفداری/ فیلمی به دست رسانه طرفداری رسیده که اتومبیل مرتضی یوسف شهریاری، کمک داور جنجالی بازی ذوب آهن - تراکتور را پس از واژگونی به تصویر می کشد در این فیلم پلیس در حال بررسی احتمال سو قصد به کمک داور جنجالی و ارزیابی چگونگی حادثه است...

بازی این هفته تیم های ذوب آهن و تراکتور با نتیجه 0-0 به پایان رسید و این در حالی بود که مسعود ابراهیم زاده در دقایق پایانی یک گل به ثمر رساند و کمک داور این گل را مردود اعلام کرد و این قضیه هم اعتراض شدید ذوبی ها را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، در بازی تیم های ذوب آهن و تراکتور، مسعود ابراهیم زاده تک گل بازی را در دقیقه پایانی به ثمر رساند اما در تصمیمی عجیب، مرتضی یوسف شهریاری، کمک داور بازی گل را با تاخیر مردود اعلام کرد. (فیلم گل مردود شده)

ابلاغیه بازی

 روز بعد از این بازی یوسف شهریاری، کمک داوری که گل را مردود کرد، دچار سانحه رانندگی شد و خود کمک داور معتقد است که پیش از این حادثه یک ماشین مشکوک باعث انحراف خودرویش شده و فضا را به سمتی برده که انگار این اتفاق تحت تاثیر گل مردود شده اتفاق افتاده است. شهریاری در مصاحبه پس از حادثه خود حتی بیان کرد که فردای بازی سرپرست ذوب آهنی ها در هتل به او توهین کرده است اما در این بین خود ذوبی ها با انتشار یک بیانیه این اتفاقات را تکذیب کرده اند. (بیانیه باشگاه ذوب‌آهن در پاسخ به اتهام سو قصد به جان کمک داور دیدار با تراکتور)

در همین راستا هم فیلمی به دست رسانه طرفداری رسیده که وضعیت خودروی شهریاری را پس از واژگون شدن نشان می دهد.

 

در حال حاضر باشگاه ذوب آهن ادعا کرده از این کمک داور به دلیل اتهاماتی که به سرپرست باشگاه زده شکایت می کند.

اخبار داغ 

رکنا برگشت سه علی کریمی مشهور در تاریخ فوتبال ایران؛ از جادوگر تا هافبک استقلال فرهاد مجیدی ششمین سرمربی قهرمان استقلال تفاوت عملکرد آشکار بارسلونای ژاوی در بازی های خارج از خانه و خانگی لالیگا وداع اشک‌بار لوییس سوارز با هواداران اتلتیکو مادرید / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: کمک داور ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟

 به گزارش تابناک، همشهری آنلاین نوشت:  یکی از نخستین شغل هایی که بعد از ورود اتومبیل به تهران رونق گرفت یخ‌فروشی بود. یخ‌فروش‌ها افرادی بودند که معمولا انتهای گاراژها را برای کسب و کارشان انتخاب می کردند و در ۶ ماه ابتدایی سال با فروش‌یخ به مسافران اتوبوس‌های برون‌شهری درآمد کسب می کردند.

 

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، شوفری را یکی از پررونق‌ترین مشاغل پایتخت در عهد قاجار و پهلوی اول می‌داند: «مسافرت با اتوبوس در تهران قدیم چندان هم بی‌دردسر نبوده و به همین خاطر شوفرها بابت عبور و مرور در جاده های پرخطر و رانندگی با اتوبوس های دنده‌ای دستمزد کلانی دریافت می کردند. وقتی تازه اتومبیل به خیابان های تهران راه پیدا کرده بود، برخی راننده ها ماهانه بین ۳۰ تا ۴۰ تومان حقوق می گرفتند که با حقوق برخی مقامات لشکری و کشوری برابر بود. ماجرا از این قرار بود که رجال مملکتی مثل وثوق‌الدوله به راحتی از اروپا ماشین وارد می کردند، اما رانندگی بلد نبودند و باید راننده استخدام می کردند. شوفرها یا همان رانندگان اتوبوس هم وضع خوبی داشته اند و حقوق شان کمتر از خلبان ها نبوده است. آنها بابت رانندگی در جاده های ناامن دستمزد خوبی می گرفتند و کافه ها و قهوه‌خانه های بین‌جاده‌ای به رایگان از آنها پذیرایی می کردند. نقل است که برخی شوفرها، علاوه بر وعده ناهار یا شام، با چای و تریاک مجانی پذیرایی می شدند.»

 

پارکابی یکی دیگر از شغل هایی بود که بعد از پیدایش اتومبیل در تهران رونق گرفت. وظیفه شاگردشوفر این بود که در طول مسیر، سرشان را از پنجره بیرون می کردند و با صدای بلند عابران را به میدان گمرک یا میدان سپه قدیم فرامی‌خواندند تا سوار اتوبوس شوند. شهبازی درباره سایر مشاغلی که در آن برهه رونق گرفت می گوید: «وقتی تعداد سوانح رانندگی در تهران زیاد شد، آرام‌آرام سر و کله افرادی که خودشان را صافکار و نقاش ماشین معرفی می کردند پیدا شد. این افراد داخل گاراژها مشغول به کار می شدند. فروش لوازم یدکی هم در خیابان امیرکبیر رونق گرفت و مکانیک ها مسئولیت تعویض و تعمیر قطعات اتومبیل را بر عهده داشتند.»

با تاسیس تعاونی های مسافربری برون‌شهری در اواخر دهه ۶۰، کسب و کار گاراژدارها از رونق افتاد و بخش قابل اعتنایی از مسافران خود را از دست دادند. آنها در نبرد نابرابر با تعاونی های نوظهور به شیوه های جدید متوسل شدند تا جایگاهشان را از دست ندهند. گاراژدارها که موقعیتشان به خطر افتاده بود، بخشی از فضای داخل گاراژها را به مکانیکی، صافکاری، رنگ‌کاری و ... اختصاص دادند و این گونه بود که این مشاغل در تهران رونق گرفت.

دیگر خبرها

  • کارشناس داوری: گل بایرن مونیخ به اشتباه مردود اعلام شد؛ مارسینیاک عجله کرد
  • صحنه جنجالی داوری لحظات پایانی بازی؛ سوت بی مورد داور به ضرر بایرن مونیخ؟
  • اشتباه بزرگ داوری VAR را ناکام گذاشت؛ گل دلیخت به رئال مادرید به ناحق مردود شد!
  • اختصاصی: شکایت استقلال از دو مدیر پرسپولیسی
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟
  • استقلال سر داوری شوخی ندارد! (عکس)
  • سقوط منچستریونایتد اسفناک تن هاخ به یک دره جدید
  • خلاصه بازی تراکتور و فولاد + فیلم
  • واکنش یحیی گل‌محمدی به یک شایعه جنجالی
  • پوستر جنجالی نساجی برای بازی پرسپولیس